Best Rate Guarantee
Open Datepicker
Open Datepicker

VI SÆTTER EN ÆRE I AT YDE EN SERVICE UD
OVER DET SÆDVANLIGE

Vores faciliteter er ideelle til dig, der både ønsker at slappe af og dig, der er aktiv.

Med vores store morgenmadsbuffet er du sikret en god start på dagen og vores lounge og bar er perfekt til afslapning efter en lang dag.

I tiden derimellem kan du besøge vores aktivitetsrum, hvor du kan spille pool, billard, bordfodbold, dart med mere.

Vil du holde formen ved lige, er du velkommen på vores tennisbane på tagterrassen eller i vores nyrenoverede fitnessrum.

Close

Lobby

I vores hyggelige lobby mærker du den nede-på-jorden stemning, som præger Copenhagen Mercur Hotel. Det er også her, du kan låse din bagage inde, hvis du har tid til overs efter du har checket ud.

Reception

I vores reception står nogen fantastiske hjælpsomme mennesker. De møder ind hver dag for at give dig det bedste ophold muligt. Hvis du har brug for det mindste; bare spørg. Booker du dit ophold direkte her på sitet, vil de såfremt der er ledigt, opgradere dit værelse med en priskategori – kvit og frit på husets regning

Bar

På Mercur hotel har vi en ekslusiv bar med en stor variation af drinks, vin og øl. Et hyggeligt og komfortabelt sted hvor man kan nyde indre København i rolige omgivelse. Med VIP fordele bliver det endnu sjovere at gå i hotelbaren. Her får du nemlig hele 25 % rabat.

Scroll op
Close

Morgenmad

I morgenmadsrestauranten finder du vores store morgenbuffet. Her finder du alt hvad du kan drømme om. Friskbagt brød, frisk frugt og et varieret udbud af mejeriprodukter. Nyd det med en dejlig kop kaffe, te eller et glas kold juice.


 

Forstør billederne
Scroll op
Close

Lounge

På tagterrassen kan du nyde livet i vores eksklusive lounge og bar. Loungeområdet er indrettet med lækre møbler og byder på både musik og WiFi.

Forstør billederne
Scroll op
Close

Tennis

Copenhagen Mercur Hotel har som noget helt unikt egen udendørs tennisbane. Den ligger smukt placeret på vores tagterrasse. Tennisbanen blev oprindeligt bygget i 70'erne af og til Simon Spies som dengang havde sit domicil på 2. Sal. Banen er netop blevet nyrenoveret og er en unik kulisse at spille i med en partner eller en forretningsforbindelse. Det er muligt at låne ketcher og bolde på hotellet. 

Fitness

Du kan holde formen ved lige i vores nyrenoverede fitnessrum. Her finder du er alle de redskaber, du kender fra dit fitnesscenter. Vores fitnessrum er udstyret med Tv og musik og har åbent både dag og nat – så der er ingen undskyldninger for at springe træningen over.

Scroll op
Close

Aktivitetsrum

Som gæst har du fri adgang til vores nyrenoverede aktivitetsrum. Her har du rig mulighed for at udfordre dine rejsefæller i pool, billard, bordfodbold, dart eller nogle af de andre underholdende spil.

Scroll op

Velkommen til

Copenhagen Mercur Hotel

Søger du et ophold grundet:

Vil helst ikke sige det